Spacescape växer och får fler delägare

Publicerad den

 

Spacescape har gjort en fantastisk resa sedan starten 2001 då företaget startades av arkitekturprofessor Lars Marcus på KTH. 2006 gick Tobias Nordström och Alexander Ståhle med som delägare. 2013 fick Spacescape DI Gasell som bevis för att vi växt stabilt och hållbart. 2021 tog Alexander och Tobias över som ägare. Idag är vi ett team med 14 anställda inom stadsbyggnad, arkitektur, landskap, samhällsplanering och trafikplanering. I år välkomnar vi fyra nya delägare, alla med lång erfarenhet inom Spacescape och med unika kompetenser inom stadsbyggande och analys, vilket borgar för en vidare stabil utveckling av företaget. Samtliga delägare ingår i företagets ledningsgrupp.

De fyra nya delägarna är:

Malin Dahlhielm är arkitekt med erfarenhet av små och stora komplexa stadsbyggnadsprojekt. Malin är designansvarig på Spacescape.

Joel Hernbäck är civilingenjör och stadsplanerare med erfarenhet av komplexa stadsanalyser. Joel är analysansvarig på Spacescape.

Helena Lundin Kleberg är arkitekt med erfarenhet som stadsplanerare och stadsanalys. Helena är marknadsansvarig på Spacescape.

Karin Lobo Lundgren är samhällsplanerare med erfarenhet av dialoger och sociala hållbarhetsanalyser. Karin är dialogansvarig på Spacescape.

Övriga delägare på Spacescape är Alexander Ståhle, VD och forskningsansvarig, och Tobias Nordström, vice VD.